Monday, October 15, 2007

Оферта на месеца - Ривърк Парк Каварна, Педестриан сентър

Екипът на Юросилекс е необикновено горд да ви представи нашият нов хот спот девелопмент Ривър Парк, намиращ се в пешеходния център на новообновената Марина и плажна зона за отдих в Каварна. С покрив, покрит със зеленина, луксозен shop arcade and many other facilities, River Park will seduce and surprise you.
The project is carefully selected in respect of return on investment and a holiday rental potential that everyone would like to benefit from.

"Construction started. Your sea view forever. Last units available". гласи анимиран багер на багери на плажа на фона на Черното море. Това е итърнити комплексчето. Също се предлага инфинити, споменатия ривър парк и кристал спа. 3а хилядо евро на квадрат получавате incredible view to the Bulgarian sea side!
До този сайт стигнах, след като реших да проверя какво всъщност продават юнаците, коипто рекламират пропърти девелопмент он the Bulgarian Sea Side. В списание България Еър имаше реклама на някои си юросилекс . Кои са те? сайтът гласи - english born team, advising on Bulgarian property, кой друг ще ви светне къде са най-апетните апартаментчета, ако не сънародници от велика британия .....продължава по нататък сайтчето....И офертата на месеца - една седмица безплатна почивка в някой от готовите комплекси за всеки, който подпише договор за покупка до края на месеца!


Самолетът B-737, с който пристигнах вчера от Прага беше претъпкан, идат инвеститорите, търкат лакти в икономи седалките на българия еър - не останаха апартаменти, ей! Симпатичен възрастен ирландец, брат по душа и професия с българските кукери сподели, че Северното Българско Черноморие е хита в Ирландия, цените обаче се качвали бързо, той самия беше се запътил към северния ни бряг.

те ти булка девелопмент, това е морковчето пред политиците и предприемачите, това е изражението на така наречения прогрес. Понякога (напоследък) се споменава и думичката sustainable. Sustainable e определение за развитие, което би произвело повече енергия, отколкото консумира. Дали тези блокчета, макар и красиви ще произвеждат енергия, вода и въздух? По-скоро ще произвеждат пари, които обаче ще идат в ирландските джобове и ще бъдат похарчени в холандските барове. дали е устойчив тоз девелопмент? Вероятно първоначалните собственици са доволни - взели са сухата пара, като са получили повече енергия отколкото са дали....нали не тяхната кръв се разливала по тези брегове преди някой друг век....а земята вече е юро property. Устремени в целта - развитие, рядко си задаваме въпроса дали това към което се стремим е действително наша цел и потребност..
Кои са основните човешки потребности? - чист въздух, чиста вода, чиста храна, дом, топлина и приятелство. Детс ол фолкс....
PS. Утвърдени са документите и за изграждането на най-крупния строителен обект от 200 000 кв.м в местността Кара дере се казва в днешния дневник

No comments: